Skip to main content

EON Element for Proffmarkedet

EON Element AS tilbyr profesjonelle aktører i byggebransjen en banebrytende løsning med våre unike og patenterte ytterveggselementer. Vårt system er spesielt utviklet for å møte de høye kravene til bærekraft, kostnadseffektivitet og energieffektivitet som forventes i dagens og fremtidens byggeprosjekter. Enten du er entreprenør, arkitekt, utbygger eller en større byggherre, gir EON Element deg muligheten til å bygge med høy kvalitet, raskt og økonomisk, uten å gå på kompromiss med miljøet.

Innovativ Teknologi: Våre elementer er designet for å være enkle å montere, og gir full kontroll over damp- og vindsperre uten behov for ekstra tetting (taping). Dette resulterer i en svært tett og energieffektiv veggstruktur, som sikrer optimal isolasjon og minimal varmetap.

Rask Montering: Med en installasjonstid på kun 10 minutter per løpemeter vegg, kan byggeprosessen akselereres betydelig. Dette sparer både tid og penger, og gir deg muligheten til å fullføre prosjekter raskere og mer effektivt.

Miljøvennlighet: EON-elementer er laget av tradisjonelle byggematerialer som tre og isolasjon, og produseres uten avfall. Elementene er også 100% gjenbrukbare, noe som støtter en sirkulær økonomi i byggebransjen. Dette gjør våre løsninger ikke bare bærekraftige, men også økonomisk fordelaktige på lang sikt.

Fremtidsrettet Løsning

For profesjonelle aktører som søker å ligge i forkant av miljøkrav og energiforordninger, representerer EON Element AS en pålitelig partner. Vårt fokus på å levere løsninger som ikke bare møter, men overgår, de strengeste miljø- og energieffektivitetskravene gjør oss til et naturlig valg for fremtidsrettede byggeprosjekter.

  • Innovativ Teknologi: Våre elementer er designet for å være enkle å montere, og gir full kontroll over damp- og vindsperre uten behov for ekstra tetting (taping).  Dette resulterer i en svært tett og energieffektiv veggstruktur.
  • Rask Montering: Med en installasjonstid på kun 10 minutter per løpemeter vegg, kan byggeprosessen akselereres betydelig, noe som sparer både tid og penger.
  • Miljøvennlighet: EON-elementer er laget av tradisjonelle byggematerialer som tre og isolasjon, og produseres uten avfall. Elementene er også 100% gjenbrukbare, noe som støtter en sirkulær økonomi i byggebransjen.

For profesjonelle aktører som søker å ligge i forkant av miljøkrav og energiforordninger, representerer EON Element AS en pålitelig partner. Vårt fokus på å levere løsninger som ikke bare møter, men overgår, de strengeste miljø- og energieffektivitetskravene gjør oss til et naturlig valg for fremtidsrettede byggeprosjekter.


Tilpassing

EON vil kunne tilpasse bygg tegningen slik at de passer til EON systemet. Det normalt vi gjør er å flytte vinduer / dører noen cm slik at det passer i CC30 system. 

Miljø rådgiving

EON har god kunnskap om byggedetaljer som er viktig brikker i et husprosjekt for å oppnå høykvalitets og miljøvennlig bygg. 

Lavenergibygg

EON har dypt kunnskap hva som må gjøres for å få til en sunnt lavenergihus uten bruk av unødvendige kostnadsdrivene elementer. 


Pris

EON byggsystem er blant de mest kostnadseffektive på markedet. Sammenlignet med tradisjonelle byggemetoder, gir EON betydelige besparelser i både montasjetid og materialkostnader. Vår teknologi reduserer byggetiden betraktelig, noe som senker arbeidskostnadene.

Optimalisering og Effektivitet: EON elementer utnytter materialene maksimalt og produseres uten avfall, noe som gir både miljømessige fordeler og økonomiske besparelser.

Ideell Løsning: EON byggsystem tilbyr høy kvalitet til lav pris og er perfekt for entreprenører, arkitekter og utbyggere som ønsker passivhuskvalitet uten ekstra kostnader. Rask montering, kostnadseffektivitet og bærekraft gjør EON til det optimale valget.

Forespørsel/Tilbud: Vi gir et tilbud basert på forespørsel som inneholder målsatte tegninger, med påførte kommentarer på eventuelle mål som kan justeres eller ikke. Basert på dette vil du raskt motta et budsjettforslag. Deretter kan vi diskutere optimalisering av bygget for å redusere ytterligere kostnader.

Forespørsel sendes her : ks@eonelement.com